Έκθεση φωτογραφίας Νίκου Νικολόπουλου | 63ο ΦΚΘ

Εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη: To 63ο ΦΚΘ φιλοξενεί μία μεγάλη έκθεση με τις φωτογραφίες του Νίκου Νικολόπουλου, ο οποίος εργάστηκε ως φωτογράφος πλατό στην ταινία Η άλλη θάλασσα, στα γυρίσματα της οποίας έχασε τη ζωή του πριν δέκα χρόνια ο Θόδωρος Αγγελόπουλος. Οι φωτογραφίες του Νικολόπουλου μάς μεταφέρουν στην καρδιά της καλλιτεχνικής πράξης και του σκηνοθετικού οράματος του Αγγελόπουλου, φέρνοντας στο φως αθέατες πτυχές και στιγμές ενός μέγιστου δημιουργού. Την ίδια στιγμή, η έκθεση εξάπτει ακόμη περισσότερο τη φαντασία όλων μας για μια άγνωστη και ημιτελή ταινία, η οποία έχει συνδεθεί με τον αδόκητο χαμό ενός αξεπέραστου σκηνοθέτη.

► Info

Glass House (πρώην Βρεφονηπιακός Σταθμός, Λιμάνι Θεσσαλονίκης)
Διάρκεια και ωράρια έκθεσης
5-13/11/2022: 10:00-22:00
15/11/2022-04/12/2022: 10:00-18:00 (Τρίτη-Κυριακή)

Επιμέλεια: Ορέστης Ανδρεαδάκης.
Παραγωγή-Συντονισμός: Θάνος Σταυρόπουλος.
Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός: Μαρία Μανέτα.
Εκτύπωση φωτογραφιών: Γιώργος Μαρίνος / Είδωλο.
Επικόλληση σε Dibond πάνελ: Κώστας Καρασαββίδης

  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Πρόγραμμα ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ  – αίθουσες στη Θεσσαλονίκη,  ταινίες, ώρες προβολής

  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ.

Πηγή

                    

Έχετε ερωτήσεις;
Επικοινωνήστε μαζί μας

θα επικοινωνήσουμε μαζι σας σύντομα