Σεμινάριο στον ΟΦΑ: Πλανήτης ΓΗ

Ο πλανήτης ΓΗ, ο τρίτος πλανήτης του ηλικακού μας συστήματος, το σπίτι μας, ένας υπέροχος κόσμος, γεμάτος αντιθέσεις, που φιλοξενεί χιλιάδες έμβια όντα, μεταξύ των οποίων και 8 δις ανθρώπους.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα μέρη της Γης εντελώς ανέγγιχτα κι ανεπηρέαστα από την ανθρώπινη παρουσία!

Ο βραβευμένος φωτογράφος άγριας φύσης, Θοδωρής Μάττας (www.theodoremattas.com), μας ταξιδεύει στα μέρη αυτά και μας ξεναγεί στην άγρια ομορφιά του πλανήτη μας, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 18:00, στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113.

Καθώς ο καιρός κρυώνει και ο αερισμός των χώρων του Ομίλου γίνεται ολοένα και πιο δύσκολος, παράκληση ως προς τη χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια παραμονή σας στα γραφεία.

► Info

Σεμινάριο: Πλανήτης ΓΗ
Όμιλος Φίλων Αστρονομίας
Σάββατο 5 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 18:00

  • Το cityportal σας συνιστά πριν μεταβείτε σ έναν χώρο, να επικοινωνείτε μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρα και ώρα, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει ακύρωση, αλλαγή, ή αναβολή της τελευταίας στιγμής
  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Πρόγραμμα παραστάσεων, συναυλιών, εκδηλώσεων με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή

                    

Έχετε ερωτήσεις;
Επικοινωνήστε μαζί μας

θα επικοινωνήσουμε μαζι σας σύντομα