2φωνες acoustic live| Καφενείο Η Πρίγκηπος

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στο Καφενείο “Η Πρίγκηπος”, το ντουέτο από τη Θεσσαλονίκη, οι 2φωνες, σας προσκαλούν σε ακόμη ένα acoustic live.

Οι 2φωνες (Ζωή Λιογγαρίδου Παλάγκα & Πηνελόπη Βαλαρούτσου), δύο γυναίκες που αγαπάνε την τέχνη και τη μουσική αποφάσισαν μετά από πολλές δυσκολίες, η αγάπη τους αυτή, να έρθει σε επικοινωνία προς τα έξω, είτε μέσα από το διαδίκτυο, είτε μέσα από την τηλεόραση, αλλά κυρίως από κοντά με όλους αυτούς που λατρεύουν τη μουσική.

Έτσι με ζωντανή μουσική acoustic live τραγουδάνε τα δικά τους τραγούδια και όχι μόνο. Από έντεχνο μέχρι ροκ και από κλασσικό μέχρι μποσανοβα …Μαζί τους στη σκηνή θα βρίσκεται και ο κιθαρίστας Γιώργος Τζοτζορογλου.

“Αγάπα αυτό που είσαι” Το νέο τους τραγούδι που αναφέρετε στην αξία της διαφορετικότητας.

Info

2φωνες acoustic live
Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 21:30 Καφενείο “Η Πρίγκηπος”
Αποστόλου Παύλου 22 με Αγίου Δημητρίου, Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη
☎️ Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310.248.188

Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ: Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ.

2φωνες acoustic live| Καφενείο Η Πρίγκηπος

Πηγή

                    

Έχετε ερωτήσεις;
Επικοινωνήστε μαζί μας

θα επικοινωνήσουμε μαζι σας σύντομα