Anneke Van Giersbergen | Θέατρο Κήπου

Συναυλίες στη Θεσσαλονίκη: Anneke Van Giersbergen | Θέατρο Κήπου.  Δεν είναι πολλές οι σχέσεις λατρείας μεταξύ κοινού και καλλιτέχνη που να συναγωνίζονται αυτή των Ελλήνων μουσικόφιλων και της Anneke Van Giersbergen.

Δεκαετίες τώρα και από την πρώτη στιγμή που ως τραγουδίστρια των The Gathering άναψε αυτή τη σπίθα, η πάντα χαμογελαστή Anneke νιώθει την Ελλάδα ως δεύτερο σπίτι της και οι Έλληνες fans έχουν βρει σε αυτή μια καλλιτέχνιδα που ακολουθούν και στηρίζουν, όποιο δημιουργικό δρόμο και να ακολουθήσει, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο love affair που πεισματικά αρνείται να ξεθωριάσει.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 στο μαγευτικό υπαίθριο Θεάτρο Κήπου στο κέντρο της πόλης, θα έχουμε την ευκαιρία να αναθερμάνουμε τη σχέση αυτή, 7 χρόνια από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε.

Μια αιθέρια φωνή, μια σαγηνευτική παρουσία, μια υπέροχη βραδιά στο κέντρο της πόλης κάτω από την έναστρο ουρανό.

► Info

Συναυλία: Anneke Van Giersbergen | Δημήτρια 2022
3 Οκτωβρίου 2022
Θέατρο Κήπου

Εισιτήρια:

  • Περιορισμένη προπώληση: 12,00 €
  • Υπόλοιπη προπώληση: 15,00 €
  • Σημεία προπώλησης: viva.gr / wind / public / nephlim store

Anneke Van Giersbergen | Θέατρο Κήπου

Η Anna Maria van Giersbergen (γεννημένη 8 Μαρτίου 1973), γνωστή καλλιτεχνικά ως Anneke, είναι Ολλανδή τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, κιθαρίστρια και πιανίστρια που έγινε παγκοσμίως γνωστή ως η πρώτη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός για το ολλανδικό συγκρότημα The Gathering , μεταξύ 1994 και 2007. Έκτοτε ακολουθεί εξαιρετικά επιτυχημένη σόλο ομώνυμη καριέρα, έχοντας παράλληλα συνεργαστεί με αμέτρητους σημαντικούς καλλιτέχνες από πολλά είδη στο ευρύτερο φάσμα της rock, jazz αλλά και κλασσικής μουσικής και συμμετέχοντας σε μελοποιημένα θεατρικά έργα και μιούζικαλ.

Πηγή

                    

Έχετε ερωτήσεις;
Επικοινωνήστε μαζί μας

θα επικοινωνήσουμε μαζι σας σύντομα